HOME > ASCOM BELGIË

BEDRIJFSPROFIEL

ASCOM

Ascom (België) B.V. is onderdeel van de Internationale Ascom Group met ruim 1.800 medewerkers met het hoofdkantoor in Bern. Ascom is genoteerd aan de SWX Swiss Exchange in Zurich. Ons Nederlandse bedrijf valt binnen de divisie Wireless Solutions (hoogwaardige maatwerk on-site communicatieoplossingen), met het divisiekantoor in Gothenburg. De andere divisie is Network Testing (marktleider in oplossingen voor het optimaliseren van mobiele netwerken).

Ascom staat voor innovatieve communicatieoplossingen, die worden gebruikt in situaties waarbij continu eisen worden gesteld aan snelle reactietijd, volledige veiligheid en absolute foutvrije overdracht van informatie. Wij brengen individuele behoeften in kaart op het gebied van bedrijfskritische communicatie en zoeken naar de juiste oplossing.

Ascom biedt in België werk aan 50 medewerkers. Onze specialisten zijn competente contactpersonen voor opdrachten die veilige, betrouwbare, snelle en efficiënte communicatie als doel hebben. Voor ons betekent bedrijfskritische communicatie dat we voor onze klanten producten en oplossingen creëren die altijd functioneren, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

De jarenlange ervaring en knowhow leveren doordachte adviezen op voor elke klant. Technische specialisten werken hardware-en softwareoplossingen uit. Vervolgens wordt het systeem perfect geïmplementeerd, klaar voor gebruik. Servicetechnici garanderen de continuïteit van het geïntegreerde systeem. Tenslotte verzorgt Ascom alle trainingen voor gebruikers en systeembeheerders.