HOME

NIEUWS

Ascom Myco nu verkrijgbaar

Vorig najaar introduceerde Ascom de Myco, de speciaal voor de zorg en het bedrijfsleven ontwikkelde smartphone. Afgelopen periode is het product uitgegroeid tot een volwaardig assistent die helpt in het dagelijks werk. De eerste projecten zijn inmiddels gestart.
Omdat ons regelmatig gevraagd wordt of de Myco al verkrijgbaar is, informeren wij u hierbij dat u de smartphone nu kunt aanvragen. Er is zelfs een starterspakket ontwikkeld waarmee u op kleine schaal de mogelijkheden zelf kunt gaan ervaren!

Partnerprogramma

Ascom heeft een programma opgezet voor partners die app's ontwikkelen voor de Myco. De eerste partners hebben zich al aangemeld en de hoeveelheid toepassingen van de Myco groeit. U kunt hierbij denken aan een app van Techmedic International voor het op afstand monitoren van patiënten, en van Dutch Domotics voor smart sensoring.

Aanvraag starterspakket

Wilt u een kleingschalige start maken met de Myco? Vraag nu het starterspakket aan. Neem contact op met An Verschelden via tel +32 2727 1373 of mail naar an.verschelden@ascom.be voor uw aanvraag. Wij maken vervolgens een aanbieding voor een compacte oplossing die aansluit bij de behoeften van uw organisatie. Op deze manier kunnen medewerkers de mogelijkheden van de smartphone in het dagelijks werk gaan beproeven.

Wilt u meer weten over de Myco?
Open online onze brochure, bezoek de Myco website of bekijk de Myco films.