HOME

NIEUWS

Ascom versterkt DECT-productlijn met nieuwe handsets en nieuwe functies

Ascom Wireless Solutions breidt vanaf juni haar aanbod van communicatiesystemen uit met vier nieuwe IP-DECT-handsets. De nieuwe handsets uit het IP-DECT-portfolio bieden breedbandaudio met een bandbreedte van 50 tot 7.000Hz, die voor uitzonderlijke geluidskwaliteit zorgt. Alle handsets maken gebruik van Ascom Unite-software voor gecentraliseerd beheer en draadloze updates. Het gaat om de Ascom d43, en drie varianten van de d63.

"De nieuwe handsets onderstrepen onze toewijding aan IP-DECT als standaard voor veilige, stabiele en betrouwbare communicatie," aldus Roel Ottink, Director Product Management en Marketing voor de mobiliteitsoplossingen van Ascom. "Ten tweede is de Ascom d63 specifiek ontwikkeld voor de zorg, net als onze Ascom Myco smartphone. We voegen de d63 dus toe aan onze diensten speciaal voor ziekenhuizen, verpleegkundigen, artsen en andere professionele zorgverleners."

De handsets ondersteunen versleutelde communicatie, in overeenstemming met de Europese Norm EN300444 (kenmerk N35) van het Europees Instituut voor telecommunicatienormen. "Daarnaast bieden de apparaten de robuuste betrouwbaarheid die duizenden professionele gebruikers verwachten van Ascom", voegt Ottink toe. "We bieden optionele functionaliteit, zodat klanten gemakkelijk berichtenfuncties en persoonlijke (alarm)capaciteiten kunnen toevoegen afhankelijk van activiteiten en behoeften."