•  

    CONTACT

    Voor storingen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op (02) 727 13 09. Bij uw 24-uurs contract ontvangt u een telefoonnummer waarmee wij 7x24 uur bereikbaar zijn.

HOME > ONDERSTEUNING

ONDERSTEUNING

techniekdiensten

Bedrijfskritische communicatie- en beveiligingsoplossingen vinden hun toepassing in situaties waarbij continu eisen worden gesteld aan een snelle reactietijd, volledige veiligheid en absolute foutvrije overdracht van informatie. Deze eisen vertalen zich in de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige producten en systemen. Maar borgt u de continuïteit van deze oplossingen zonder een professionele dienstverlening?

Om te waarborgen dat onze producten en systemen altijd functioneren, biedt Ascom u een optimale technische dienstverlening op uw systemen. Naast het onderhouden van de techniek, behoort ook het onderhouden van de kennis van de beheerders en gebruikers tot ons werkveld. Onze diensten verzekeren u van een constant kennisniveau en adviseren in het optimale gebruik van de communicatie- en beveiligingstoepassingen. En eenmaal geïmplementeerd, monitoren wij voor u de interne en externe toekomstige ontwikkelingen teneinde de levensduur te verlengen en desinvesteringen te voorkomen.