Ascom Unite

HOME > Systemen > Ascom Unite

ASCOM UNITE: 'A GREAT MIND AT WORK'

In de gezondheidszorg, de industrie, de detailhandel en in tal van andere sectoren zijn communicatienetwerken het zenuwstelsel van de bedrijfsactiviteit. Ze bepalen hoe snel en effectief u kunt communiceren, en houden rekening met de stijgende complexiteit die systeemgebruikers en -beheerders verlangen. Als u hierover nadenkt, is het logisch dat, naarmate het brein dat deze netwerken beheert krachtiger is, uw bedrijfsvoering effectiever wordt.

Unite is het krachtige communicatieplatform van Ascom dat systemen koppelt aan geavanceerde, bedrijfskritische werkprocessen. Het is momenteel ook de enige verkrijgbare oplossing die een intelligente integratie, geavanceerde alarm- en berichtenfuncties en systeembeheer in één krachtig pakket aanbiedt.

Ascom Unite - A great mind at work

ASCOM UNITE – FEITEN IN HET KORT
Flexibel genoeg om generieke en specifieke, klantgerichte toepassingen te ondersteunen.
Biedt een reeks voordelen voor zowel gebruiker als beheerder, inclusief geavanceerde alarm- en berichtenfuncties en systeembeheer.
Ondersteunt bestaande hardware en is voorbereid op toekomstige uitbreidingen.
Ondersteunt en optimaliseert bedrijfskritieke processen.
Stelt mobiele medewerkers in staat om continu contact te houden en de vitale informatie te ontvangen die ze nodig hebben om taken efficiënt uit te voeren.
Bevrijdt u van de beperkingen die communicatiesystemen veroorzaken bij de koppeling met klinische-, business-, accounting-, gebouwbeheer- en beveiligingssystemen.
Ascom Unite

ASCOM UNITE – SAMENVATTING

  • Verbindt op effectieve wijze systemen met geavanceerde werkprocessen en taken.
  • Maakt de integratie van bestaande systemen mogelijk.
  • IP-based open architectuur voor een hoge schaalbaarheid.
  • Informeert de gebruiker via een groot aantal mobiele en vaste apparaten, zoals informatieborden, pagers, VoWiFi of IP-DECT handsets in gebouwen, smartphones en tablets.
  • Voegt waarde toe aan uw bedrijfsvoering door het optimaliseren van de kwaliteit van het berichtenverkeer, wat in een toegenomen efficiënte van de werknemers resulteert.
  • In een ziekenhuisomgeving kan Ascom Unite bijdragen tot een meer comfortabele en minder traumatische patiëntervaring.
  • Voorbereid op de toekomst en achterwaarts compatibel.